Αθήνα

28 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γουλβς – Ολυμπιακός: Ήττα 1-0 και εκτός final 8

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποχωρεί από την πολιτική ο Κώστας Καραµανλής;

Στην παραπολιτική στήλη της εφημερίδας των «Παραπολιτικών» ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης γράφει αναφορικά με την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να τερματίσει την πολιτική του διαδρομή.

Δείτε επίσης

Φωτίου για Novartis: «Ο Παπαγγελόπουλος είναι δυνατόν να τα έκανε αυτά χωρίς να είναι ενήμερος ο Τσίπρας;»
Συγκινεί η Μαρία Χούκλη μιλώντας για τον καρκίνο: «Φρόντισα να μην νιώσω άρρωστη- Έχουν περάσει 17 χρόνια»

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων «με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει εν όψει της Προεδρικής εκλογής -γίνεται (και) μια κουβέντα που σχετίζεται με το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να προτείνει τον κ. Καραμανλή για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα- άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως αυτό που υπήρχε ως φήμη αναφορικά με την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να τερματίσει την πολιτική του διαδρομή.

Πλέον, έχει αρχίσει να το λέει και προς τους συνομιλητές του, επισημαίνοντας με νόημα ότι ‘’θα πρέπει να ξέρεις πότε να φύγεις’’. Μάλιστα, στους ‘’φανατικούς’’ δεν αφήνει καμία ελπίδα μεταστροφής των σχεδίων του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Κώστας Καραμανλής όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά απεναντίας έχει καταλήξει στην απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική. ‘’Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν…’’, υποστηρίζει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχει με πολιτικούς του φίλους, κλείνοντας κάθε παράθυρο μελλοντικής του εμπλοκής στα πολιτικά δρώμενα. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ενημερώσει σχετικώς και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσει πριν από την έναρξη των διαδικασιών της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας την οικειοθελή αποστρατεία του…

Με δεδομένο ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει λάβει τις αποφάσεις του, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να καλοβλέπουν την ιδέα αυτές να ανακοινωθούν από το βήμα του Συνεδρίου, που προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Δεκέμβριο».

Επανεμφάνιση Παυλόπουλου με την μελέτη «ένα “Πάρθιο Βέλος” κατά της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης;»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε παρατήρηση σε δημοσιογράφο που δεν φορούσε μάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Χαρδαλιάς πήγε στο Δελφινάριο! Πώς αντέδρασε στη σάτιρα του Σεφερλή; (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτό είναι το δώρο του Μητσοτάκη στους νέους αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς (ΦΩΤΟ)
Καρχιμάκης: Λοιδορηθήκαμε, διασυρθήκαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως το Βατοπέδι ήταν σκάνδαλο
Βασίλης Κόκκαλης: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται την επαναπρόσληψη εγκύου που απέλυσε, ενώ η ίδια δικαιώθηκε δικαστικά